preloader

Cabinet Avocatura Cristina Radu

Cabinetul de Avocatura Cristina Radu, din Craiova, va ofera servicii juridice superioare.

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, Titularul cabinetului, Cristina Radu poate fi caracterizata prin profesionalism, atentie si rabdare.

Misiunea Cabinetului de Avocatura din Craiova, este de a oferi sprijin juridic clientilor in toate fazele procesuale. Fiecare client are dreptul de a fi multumit de calitatea actului de justitie.

Cautarea unui avocat civil in Craiova, poate reprezenta o sarcina dificila pentru persoanele care se confrunta pentru prima data cu probleme de ordin juridic.

Deasemenea cuplurile care considera ca doar un divort este solutia potrivita pentru solutionarea problemelor, un avocat specializat este singura optiune plauzibila si corecta.

Cabinetul de Avocatura Cristina Radu, va ofera cele mai bune servicii, astfel ca, atunci cand aveti nevoie de un avocat civil in Craiova, puteti apela cu toata increderea.

Drepturile de proprietate, dar si recuperarile de creante intra in aria dreptului civil.

Un avocat de drept civil, are posibilitatea de a se ocupa de orice aspect de ordin juridic, poate oferi ajutor legal clientilor pentru cazurile de constatare, sau anulare de succesiuni, chiar si deschidere de mostenire.

Asadar, daca si dumneavoastra aveti nevoie de un avocat specializat in procese de tip civil, penal, juridic, sau familiar in Craiova, Cabinetul de Avocatura Cristina Radu va ofera siguranta si incredere.

Obiectul principal al cabinetului este prestarea serviciilor profesionale si calificate, incluzand asistarea si reprezentarea in fata instantelor de judecata, cu responsabilitate si promptitudine, in care se respecta cu strictete angajamentele luate si confidentialitatea informatiilor clientilor.

Dreptul civil reprezinta ramura care reglementeaza relatiile social-patrimoniale si nepatrimoniale stabilite intre persoanele fizice si/sau juridice, care se afla in pozitii de egalitate juridica, chiar si atunci cand una dintre parti este statul(ca persoana privata, nu ca autoritate publica).

A venit momentul in care cautarea dumneavoastra a luat sfarsit. Puteti beneficia acum de serviciile celui mai bun avocat civil din Craiova.

Date informative Cristina Radu

Absolventa a Facultatii de Drept si Administratie Publica Nicolae Titulescu din Craiova, promotia 2002