24 octombrie 2020 In Avocat Craiova
Dreptul civil este ramura de drept privat ce reglementeaza raporturile patrimoniale si nepatrimoniale in care subiectele, persoanele fizice sau persoanele juridice, se afla pe pozitii de egalitate juridica. In Romania, reglementarile in cazuri critice de drept civil sunt incluse in Noul Cod Civil Roman. Titualul Cabinetului din Craiova, Avocat civil Cristina Radu reprezinta si asista persoanele fizice si pe cele juridice in procesele civile, respectiv in fata instantelor de judecata si a tertilor, in domenii precum drept civil, drept comercial, dreptul familiei si al muncii. Persoane fizice si juridice la care se poate asista in raporturi civile:
  • Chiriasi, sau proprietari
  • Persoanele implicate in dezbaterea unei mosteniri
  • Persoane ce revendica proprietati, case, sau terenuri
  • Persoanele ce cauta sa recupereze creante
  • Persoane ce doresc un extras de carte funciara
  • Persoane care solicita drept de proprietate prin uzucapiune si accesiune
Acestea sunt doar cateva exemple de persoane care ar putea avea nevoie de ajutorul unui avocat, insa in practica exista o multime de situatii care atrag necesitatea interventiei unui avocat. Daca aveti nevoie de un avocat de drept civil in Craiova, va rugam sa contactati Cabinetul de Avocatura Cristina Radu. Este relevant sa gasiti un avocat in orasul in care are loc procesul. In acest fel, puteti reduce costurile si puteti facilita prezenta acestuia la probe. Pentru a beneficia de ajutor cu experienta si servicii juridice de calitate, ar trebui sa luati in considerare urmatoarele aspecte atunci cand cautati un bun avocat de drept civil:
  1. In primul rand, este imperativ sa va asigurati ca avocatul pe care l-ati ales pentru a va sprijini este practicant legal si este membru al unui barou care face parte din Uniunea Barourilor din Roma (U.N.B.R.)
  2. Alegeti un avocat cu experienta in domeniul de care aveti nevoie. De exemplu, daca aveti nevoie de un avocat specializat in drept civil, nu utilizati serviciile unui avocat comercial;
  3. Uneori, este util sa ascultati parerile prietenilor si rudelor despre alegerea unui avocat daca s-au confruntat cu situatii in care aveau nevoie de sfaturi juridice.
Merita sa ascultati parerea persoanelor care au trecut prin aceeasi situatie ca a voastra si au reusit sa obtina un rezultat favorabil cu ajutorul unui avocat.