25 octombrie 2020 In Avocat Craiova
Dreptul familiei este reprezentat de toate regulile legale care guverneaza relatiile personale si de proprietate care decurg din casatorie, adoptie si relatii asimilate de lege, in anumite privinte, cu relatiile de familie, pentru a proteja si intari familia. Regulile dreptului familiei se refera la:
  • incheierea si dizolvarea casatoriei,
  • relatiile personale si patrimoniale intre soti,
  • relatiile dintre parinti si copii,
  • relatii nascute din adoptie etc.
Prin urmare, dreptul familiei abordeaza, de exemplu, casatoria, divortul, adoptarea copiilor, diverse probleme legate de raspunderea parinteasca. Multi avocati sunt specializati in servicii de avocat in dreptul familiei pe probleme de divort. Dar dreptul familiei vizeaza un spectru mult mai larg. Un avocat specializat in dreptul familiei are cunostinte extinse si aprofundate in domeniul dreptului familiei. Titlul de avocat specializat in dreptul familiei este acordat de baroul local competent. In limbajul actual, obtinerea titlului de specialist este recunoscuta in randul juristilor ca „absolvirea celui de-al treilea examen de stat”. Cabinetul de Avocatura Cristina Radu din Craiova, va ofera serviciile unui avocat online in dreptul familiei, pentru urmatoarele cazuri:
  1. Sot – sotie care doresc sa divorteze. In timpul divortului, fiecare dintre cei doi au dreptul sa fie reprezentat de un avocat in dreptul familiei. Un plan va fi stabilit impreuna cu ei pentru a evita un proces care consuma resurse. Cele mai frecvente situatii din dreptul familiei sunt partajarea, primirea / atribuirea custodiei, stabilirea unui program de vizite.
  2. Persoanele care doresc o evaluare a paternitatii
  3. Persoanele care solicita custodia unui copil
  4. Persoane interesate de adoptie
  5. Persoane care solicita solutionarea problemelor legate de mediere si imigratie.
Taxele estimate percepute pentru serviciile furnizate sunt variabile si vor fi stabilite in functie de dificultatea si durata cazului. Clientii pentru care am furnizat serviciile noastre juridice, fie ca a fost reprezentare legala in stabilirea paternitatii copilului, fie ca au avut nevoie de un avocat pentru divort care sa le ofere asistenta juridica in legatura cu procedura de incredintare a minorilor si stabilirea pensiei de intretinere, au sustinut ca onorariul este decent pentru un avocat in dreptul familiei.