preloader

Drept comercial, infiintari societati comerciale, ONG, anulari clauze abuzive – contracte de credit, radiere cazier fiscal

Prin hotararea Consiliului Superior al Magistraturii, la propunerea consiliului de administratie al instantei, in raport cu numarul de cauze, pot fi infiintate in sectiile civile, completuri specializate pentru solutionarea anumitor categorii de litigii, in functie de obiectul si natura, precum: cererile de insolventa, aranjamentele preventive si mandatul ad hoc, cereri in domeniul firmelor si altor companii, cu , sau fara personalitate juridica, precum si in materia registrului comertului, cereri privind restrictionarea, impiedicarea, sau denaturarea concurentei, cereri de valori mobiliare si alte instrumente financiare.

Litigiile cu profesionisti se refera la toate categoriile de persoane fizice, sau juridice care au activitate profesionala. Aceasta categorie include diferite tipuri de conflicte, cum ar fi: somatia de plata, creante, excluderea, sau retragerea partenerului. Medierea in acest sens poate ajuta partenerii dintr-un anumit domeniu sa rezolve conflictul prin negociere si comunicare, fara a fi nevoie sa se adreseze direct instantei.

De la inceputul omenirii, au existat dispute.

De la simple certuri, la procese, pana la razboaie, toate acestea au fost, in unele cazuri, strategii pentru rezolvarea conflictelor dintre oameni.

Deoarece oamenii stau la baza oricarei companii, conflictele apar adesea intre persoanele juridice, care pot fi solutionate doar cu ajutorul avocatilor specializati in litigii intre profesionisti.

De aceea, Cabinetul de Avocatura din Craiova, Cristina Radu, va odera servicii de consultanta, asistare si reprezentare juridica pentru compania dumneavoastra, astfel incat sa puteti depasi conflictul in care va aflati cu o alta companie, sau chiar organizatie.

Litigiile intre profesionisti pot aparea in urma situatiilor precum:

  • Somatii de plata
  • Ordonante de plata
  • Executari silite
  • Actiuni in raspundere civila contractuala
  • Contestatii la executare
  • Procedura insolventei
  • Faliment
  • Infiintari de asociatii si fundatii conform Ordonantei 26/2000
  • Negocierea, rezilierea, sau modificarea contractelor.

Indiferent de natura cauzei dumneavoastra, Cabinetul de Avocatura Cristina Radu, din Craiova, va asigura asistenta de specialitate si reprezentare puternica in fata organelor administrative.